Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Retró tárgyakat vonultat fel dupla videójában a FISH!

Az ezredfordulóhoz repít vissza a FISH! új klipje, ami ráadásul dupla videó, ugyanis két dalhoz forgatott anyag lett egybegyúrva. Mi több, klip a klipben is látható a 4 és fél percben. Ha nem érted, nem benned van a hiba, lesd meg a videót, nosztalgiázz kazettával, VHS-sel, Game Boy-jal, Bruce Willis DVD-kkel, walkman-nel, és még egy csomó retró cuccal! A két szám rajta lesz a FISH! május elsején megjelenő lemezén.


Régen minden jobb volt címmel jelenik meg május elsején a FISH! hetedik nagylemeze a stream felületeken. Az albumot a Csipsz és kóla, illetve a Huszonkettő klipjével vezették fel az elmúlt hónapokban, most pedig itt az új videó, ami ráadásul két dalt tartalmaz.
"A két kezdő dal, az Ahogy jön, úgy jön, és a címadó, azaz a Régen minden jobb volt egy videóban lett megfilmesítve. Rövid számaink vannak, így legalább lett egy rendes hosszúságú klipünk. Van benne egy másik furfangosság is, mivel a klipben egy ideig látható a klip." - fogalmazott Kovács Krisztián, a FISH! énekese.

A kisfilm az ezredfordulót idézi meg azzal, hogy csupa retró tárgy bukkan fel benne, köztük Nokia 3310-es mobiltelefon, Game Boy, walkman, régi plakátok, Dog Eat Dog vinyl és Bruce Willis DVD-k.

"Nem vagyunk boomer arcok, mindössze visszatekintünk önreflektív módon. Ez köszön vissza a videóban és az új lemezünkön is. A kezdetek óta Do it yourself szemlélettel működünk, és 25 éve ugyanazt csináljuk." - folytatta Krisztián.

A klip különlegessége még, hogy a készítő Syndrome Production stábja is látható benne. A videó végén felbukkan egy radiátor, aminek már külön története van.

"2011-ben a szegedi Garaboncziás Borozóban játszottunk, ahol a közönség elkezdett bodysurfing-ezni egy radiátort, azaz fej felett egymás kezébe adták. Azóta kétszer is meghirdettünk olyan akciót, hogy aki radiátorral érkezik egy koncertünkre, az ingyen bejöhet. Dunaújvárosban és Miskolcon volt is rá példa, és újra meghirdetjük majd." - emlékezett vissza Krisztián. 

A Régen minden jobb volt album kazettán is megjelenik, ami egy pólóval és retrospektív módon egy zenekari poszterrel vásárolható meg. A lemezből ízelítőt ad a zenekar május 5-én Budapesten, a Barba Negrában.


forrás: Nagy Szabolcs