Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Ízig-vérig dübörgő ház lett Metzker Viki és Andro kollabjából

Szinte már kérte a Emergency House ’90-es évekbeli diszkóslágere, hogy korunk elektronikus szellemében átdolgozzák. Hazánk elsőszámú sztár DJ-producerei, Metzker Viktória és Andro nyúlt hozzá a tombolós klasszikushoz. Sokan vártak erre a pillanatra, hiszen az alkotópáros barátként most végre először sort kerített egy kollabra.


Négy éve született meg a Dübörög a ház átdolgozás gondolata Androtól és Metzker Vikitől: többféle zenei elképzelésük is volt, de végül hűek maradtak az eredeti verzióhoz, amit megspékeltek egy zúzós koncepcióval.

Dj szettjeikben azóta felváltva játsszák a felvételt, amit a közönség nagyon megszeretett és arra biztatták a duót, hogy hivatalosan, videóklippel együtt publikálják szélesebb körben is. Azért is nagy szó ez, hiszen Andro és Viki kapcsolatuk alatt nem adott ki közöst, de most végre összeálltak egy dalban: „Androval hét évig voltunk együtt, aztán különváltunk, de a barátság a mai napig megvan. Sőt a férjemmel is jóban vannak, szerencsére így alakult, ami ritka” – mesélte Viki a projekt hátterét.

A videóklip nosztalgikus, az akkoriban uralkodó indusztriális stílusú képsorokkal éleszti újjá az örökkévaló bulihimnuszt.


forrás: Fehér Emma