Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Az elfelejthetetlennek tűnő szerelmekről énekel Lábas Viki és Puskás Peti

Közel tíz év ismeretség után megjelent a The Biebers és a Margaret Island énekesnőjének első featje, a Padlás, aminek Stranger Things-hangulatú klipjét Puskás Peti rendezői alteregója, Big Daddy Bee álmodta meg.


Padlás címmel megérkezett a The Biebers és a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki első közös száma, amit azokról a múltbeli szerelmekről írt Puskás Peti és Bánki Beni, amelyeket egyszerűen képtelenek vagyunk elfelejteni, még akkor is, ha azoknak nincs jövője. „Pedig fel kell pakolnunk a padlásra azokat az emlékeket, amik már nem építenek minket, nem visznek előre az életben” – fejti ki Viki, aki örül, hogy a klip forgatáskor Peti ült a direktori székbe.

„Visszatért a rendezői alteregóm, Big Daddy Bee” – mondja nevetve a The Biebers frontembere. „Ismét egy vizuális ötletre építettem az egész videót, elképzeltem, ahogyan az ágyból nézek fel a padlásra és visszanéznek rám, megelevenednek az emlékek” – árulja el Peti, akinek a koncepcióját az egyik kedvenc sorozata, a Stranger Things inspirálta. „Igaz, nem volt rá százmillió dollárunk, hogy megvalósítsuk, de szerintem látványos lett a klip, és remélem, érdekesnek találják majd.”

Peti egyébként régóta ismeri Vikit ési már a kezdetektől követte a Margaret Island pályáját. „Jó barátok lettünk, és azt gondolom, a zenész mivoltunkból fakadóan közös a sorsunk is.” Peti úgy látja, bár tíz évet kellett rá várni, mégis pont a legjobb pillanatban készítették el az első közös dalukat. „Tetszett a Padlás tematikája” – emeli ki Viki. „Örülök, hogy ennyi év után végre együtt dolgozhattunk, a zenekaraink között mindig is volt egyfajta közösség érzés, Bálint gitározott is a The Biebersben, Kristóf pedig helyettesített koncerteken. Valahol szinte egy család vagyunk” – folytatja a Margaret Island énekesnője, aki művészként fontosnak tartja a kísérletezést. „Izgalmas utazás másokkal együtt rezegni és kipróbálni magam eltérő műfajokban, ez tart frissen. Sokszor vannak olyan megkereséseim, amelyektől egy kicsit félek, de éppen ez az izgatottság tud előrevinni” – hangsúlyozza Viki. „Petiékkel könnyű volt alkotni, otthonosan mozgunk a másik társaságában.” – teszi hozzá.


forrás: Bánki Judit