Ugrás a fő tartalomra

IITT A KLIP: 9in9errel alkotott együtt PRIBELSZKI

Hogyan férnek el egy helyen a hiphop, a mulatós, Gáspár Laci nagy slágere és hagyományos népviseletben pogózó afro-magyar srácok? Minden kiderül: PRIBELSZKI HOTBOX EP- és telibeszarom feat. 9in9er klippremierjéből!


Megjelent PRIBELSZKI első, öt számból álló EP-jével, HOTBOX címmel. Az egy személyben előadó-dalszerző-producer-színész és gyártásvezető Norbi olyan társakat kért fel a projekthez, mint Curtis, az X-Faktor-győztes Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, Hadas Alfréd. Sőt még egy fricska erejéig Gáspár Laci is beugrott a 9in9errel közös telibeszarom-hoz.

„Volt egy féléves kihagyásom, sok volt a meló az egyéb projektjeimen, szóval kevésbé voltam motivált a stúdiózáshoz. Decemberben, amikor felszabadult az időm, lassanként megjött az ihlet és két hét alatt elkészítettem egy EP-nyi anyagot” – mesélte Norbi, aki egy eklektikus poénos klippel koronázza meg megjelenését: „Forgattunk klipet 9in9errel is, funfact, hogy egyikünk sem ismeri Gáspár Lacit, de annyira tetszett neki a koncepciónk, hogy beszállt a forgatásba és a dalba a felkérésünkre. A telibeszaromságot szerintem csúcsra járattuk Závodi Marcival” – mesélte Pribelszki Norbi.

A görbetükröt más műfajban is mutatja egyébként Norbi, ugyanis a nemrég HBO Maxon startolt kisfilm, a Szelfi Egyetem egyik főszereplőjeként is debütált, Tóth Andi, Nagy Blanka mellett.


forrás: Fehér Emma