Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Mi marad egy mérgező kapcsolat lezárása után? Ezzel foglalkozik újdonságában Majré

Megjelent a Rám vigyázol, a korábban Young Majréként ismert előadó legújabb szerzeménye, amelyet a Dzsúdló producereként ismert Tembo hangszerelt. A Rám vigyázol című dalban a mérgező kapcsolatok utólagos maradványaival foglalkozik a dalszerző-énekes, amelyeket az elválás után is magunkkal hordunk a további életünkben. 


„Számomra ez a dal kicsit az önzésről szól, arról a hazugságról, hogy valamit a másik emberért csinálunk, de valahol mélyen tudjuk, hogy egyáltalán nem törődünk vele“ – mondja Majré. “Az önző motivációk törődésnek való álcázása gyakran visszatérő motívum párkapcsolatokban. "Neked is így lesz jobb" – ez minden második szakításnál elhangzik, pedig elég nehéz elképzelni, hogy tényleg őszintén mondaná bárki. De hazudtoljon meg, aki szeretne! - teszi hozzá az előadó, aki arról várja a klip alatt a kommenteket, hogy kinek milyen álőszinte mondata volt, amit adott vagy kapott.   

„Ezek voltak a kedvenceim: »Mindkettőnknek kis időre van szüksége, hogy jobban megtaláljuk önmagunkat.« »Senki sem téged úgy szeretni, mint én, de…« »Igazi felnőtt kapcsolatra vágyom, de tudom, hogy még fiatalok vagyunk ehhez« »Meg kell tanulnunk megállni a saját lábunkon.« – el tudom képzelni, hogy van, aki ezeket komolyan gondolja az adott szituációban, de nem tudom elképzelni, hogy a másik fél bármikor el tudja hinni, hogy ezek őszinte gondolatok.“  - mondta még el.

A Rám vigyázol klipjét Pál Ákos, a zenész állandó alkotótársa rendezte és vágta. A Csepel és Kőbánya ikonikus helyszínein, rikító zöld öltönyben botorkáló, szétvert arcú Majré karaktere nem csak azt mutatja be, hogy a korábbi kapcsolatok sebei milyen nyomokat hagynak, hanem azt is, hogy az előadó új korszakba lépett: ha nagyon dagályosan akarna fogalmazni, akkor felnőtté vált, ez pedig kemény harc volt számára.


forrás: Balogh Zsombor