Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Lekörözheti a Nem tudja senki sikerét az új Follow The Flow dal?

Hamarosan új nagylemezzel jelentkezik napjaink meghatározó hazai együttese, a Follow The Flow. Az új album első dala máris sláger.


A Szélcsend hivatalosan még csak most jelent meg a YouTube felületén, ám napok óta hangos tőle a TikTok: Szakács Gergő mini-flashmob keretében Budapest több pontján is előadta a dal refrénjét, ami óriási sikert aratott a járókelők között.

„Ha sok volt a sötét és előjön a fény, az árnyékom elől is menekülök” – hangzik a Szélcsend egyik sora, s ez előrevetíti az áprilisban érkező, Egyedül a sötétben című nagylemez egyik fő motívumát is, ugyanis azon a fény-árnyék ellentét kap kiemelt szerepet szó szerinti és átvitt értelemben is. Senki ne gondolja azonban, hogy egy mélabús albummal áll elő a trió, sőt: a dallamok szokás szerint azonnali dúdolgatásra születtek, a szövegek pedig elgondolkodtatnak arról, hányféle árnyalata van az egyedüllétnek – néha mekkora szükségünk van rá például, és mennyire fel tud tölteni.

A Szélcsendhez természetesen videoklip is készült, melyet Büki Balázs rendezett.

   

Ha már fények... Tavaly az egész Budapest Parkot fénybe borították a srácok teltházas koncertjükön: varázslatos látványt nyújtott, ahogy egy-egy melankolikusabb dal közben az egész nézőtér ütemre mozgó vakufényektől ragyogott.

Az Egyedül a sötétben című album anyaga a Budapest Park színpadán hangzik el először május 27-én. Azt pedig garantálhatjuk, hogy ezen az estén, hála a Follow The Flownak és az együttes egészen kivételes rajongótáborának, senki nem érzi majd egyedül magát!

Forrás: Boros Fruzsina, Biczó Andi
Fotó: Bodnár Dávid