Ugrás a fő tartalomra

Még meg sem jelent, máris TikTok-trend a Follow The Flow új dala

Tizenkét óra alatt már egymillióan látták, két nap alatt majdnem 250.000 lájkot kapott TikTokon az a videó, amelyben először hallható a Follow The Flow hamarosan megjelenő albumának első dala. Szakács Gergő a 4-es metrón, egy mini flashmob keretében mutatta be a Szélcsend című szám refrénjét – hangszeres kíséret nélkül, kórus segítségével.


A performanszról videósorozat is készült – ennek első darabja örvend máris elképesztő népszerűségnek TikTokon. A kisfilmben jól látszik, hogy a metrón utazók először meglepetten figyelik Gergő produkcióját, aztán fülig érő szájjal kezdték videózni, amit hallanak. Az máris egyértelmű, hogy a Szélcsend újabb közönségkedvenc lesz: már terjednek a különböző reakcióvideók. A sorozat következő epizódjai érkeznek az együttes TikTok-oldalára, annyit elárulhatunk: a Szélcsend minden szerelvényen nagy sikert aratott. A Follow The Flow új albuma májusban érkezik, a lemezbemutató koncert május 27-én lesz a Budapest Parkban.
@followtheflowofficial Március végén érkezik a Szélcsend című dalunk, aminek a refrénjét itt épp a 4-es metrón adjuk elő 😁 #followtheflow #szelcsend #blr #furacse #szakacsgergo #singing #metro #m4 #chorus #flashmob ♬ original sound - Follow The Flow
Forrás: Boros Fruzsina