Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Különféle szerepek közötti hánykolódik Tarján Zsófi

A Honeybeast énekese nem csak a Sztárban Sztár műsor kedvéért bújt jelmezbe, hanem legújabb klipjében is egy tőle merőben szokatlan barokk stílusú kosztümben láthatjuk.


„A farsangi szezon miatt aktuális poén volt ez a velencei karneváli hangulatot idéző ruha. Ha valaki korábban azt mondja nekem, hogy ebben a jelmezben és parókában fogok szerepelni, biztosan kinevetem. A Sztárban Sztár miatt nyitottabb lettem, kiléptem a komfortzónámból egy klip erejéig, megengedtem magamnak, hogy egy kicsit más legyek, mint ami tőlem megszokott.” – meséli Zsófi. A Honeybeast legújabb dala a modern, dolgozó nő lírai vallomása, tépelődése a hétköznapok terhe és a szerelme között. A klipben megjelenő tükrök szimbolikusan megjelenítik azt a törést és szóródást, ami a női lélekben történik a különféle szerepek közötti hánykolódásban.

A zenekar hamarosan a Ráskó Eszterrel, a Dumaszínház sztárjával közös, MINDENKIDERÜL turnéja végéhez ér. A budapesti Kongresszusi Központ állomást követően a záróakkord május 6-án a zalaegerszegi Art Moziban lesz. A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadjaira, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével (Symphoney), vagy akár a kortárs tánccal ötvözve (Legyen tánc!) képes új minőséget teremteni, ezzel is szélesítve a szórakoztatóműfaj határait. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő meglepetése az együttesnek.


forrás: Gold Record