Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala

Mindenkié címmel megjelent B. Nagy Réka legújabb száma, amiben megosztja a tapasztalatait arról, hogy milyen fojtogató hatással lehet a közösségi média által rájuk irányuló túlzott figyelem és a határaik megsértése.


„Énekesnőként, influenszerként és tartalomkészítőként gyakran azt látjuk, a követőink nem tartják tiszteletben a személyes terünket” – mondja B. Nagy Réka. „Hiába engedünk betekintést a magánszféránkba, életünk egy nagyobb szeletébe, mintha nem lenne elég, amit adunk magunkból és sok kritika ér minket” – meséli legújabb, Mindenkié című daláról, melynek zenéjét és szövegét Mórocz Tamás írta Réka tapasztalatai alapján, a produceri munkálatok Somogyvári Dániel közreműködésével zajlottak. A számhoz készített videoklipben megjelenik az énekesnő színpadi és hétköznapi énje is: ezzel többek között arra szeretne rámutatni, hogy közszereplőként ők is éppen olyan emberek, mint bárki más, de a rájuk irányuló figyelem miatt sokszor magányosnak érzik magukat. 

„Állandó zaj vesz körül bennünket, elvárják tőlünk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk” - emeli ki Réka, aki az utolsó képkockákon szinte megőrül attól, hogy meg akar felelni mindenkinek. A kisfilmet Radics Tamás rendezte és Szabó Hédi, Horváth Balázs, Kiss Imi, illetve Georgita Máté Dezső is feltűnik néhány jelenetben, akikkel Réka jelenleg a Gabby Petito-ügy inspirálta Túlságosan vékony falak című színházi projekten dolgozik együtt. „A színházat és a kihívásokat is szerettem, ezért rögtön igent mondtam a felkérésre” – árulja el Réka, aki a saját élményeire támaszkodott a karaktere megformálásakor. „Mivel többször is éneklek az előadásban, úgy gondoltuk, jó lenne, ha egy dal is születne a témában.”


forrás: Kámán Ildi