Ugrás a fő tartalomra

ITT a DAL: Több mint nyolcezer kilométert utazott Lotfi Begi és Burai, hogy lezárja a Háborgó mélységet

A nyolcszoros platinát bezsebelő, időtálló rádiósiker, a Háborgó mélység 2 Thaiföldön íródott, így Lotfi Begi és Burai párosa sorsszerűnek érezte, hogy projektje utolsó állomása egyenesen Bangkokig vezessen. A Háborgó mélység 4 című új számban Begi deep house-os kellemesen lágy dallama és Burai ikonikus pophangja ismét zseniális Jin-jangként egyesült még egyszer utoljára!


Három évvel ezelőtt egy elsöprő sláger született Háborgó mélység címmel Burai, Opitz Barbi és Missh hármasa alatt, amelynek elektronikus zenei lehetőségeit kiaknázva Lotfi Begi produceri székébe ülve elkészítette a folytatást. Olyannyira sikerült maradandó szerzeményt alkotnia a duónak, hogy a MAHASZ legfrissebb, rádiós játszást összegző adatai szerint még mindig kiemelkedő helyet foglal el a Háborgó mélység 2. A kollab a filmes geget folytatva fejest ugrott a Háborgó mélység 3-ba, ami szintén közönségkedvenc lett közel hatmilliós YouTube-nézettséggel, most pedig még utoljára felkapva a búvársisakot ismét a mélyre úsztak egy zenei igazgyöngyért!

„Begivel egyre többször rájövünk, hogy új kapukat nyitogatunk egymásban és csak kevés százalékát éltük meg annak, amit még közösen elérhetünk! Erre akkor döbbentem rá, amikor megírtuk a „Háborgó mélység 4”-et, amit a felhőtlen szabadságérzés és egy fájdalmas szerelmi történet ihletett” – meséli Burai Krisztián, aki nemcsak előadóként tűnik ki a hazai zenei színtéren, hanem kiváló szövegíró is.

„Furcsa időszak volt akkoriban, amikor a Háborgó mélység 2 született! Nyakunkon volt a covid, kezdődtek a lezárások, én épp a családommal nyaraltam Thaiföldön, amikor Burai felkért a dal átdolgozására, ami végül ott el is készült. Nem bíztuk a véletlenre és most ezt az egészet a fővárosban, Bangkokban zártuk le Krisszel egy igazán kifejező videóklippel!”


forrás: Magneoton