Ugrás a fő tartalomra

ITT A DAL: Alee-val folytatja a raphadjáratot PRIBELSZKI

Miután Curtis-szel „beszedte a pénzt” PRIBELSZKI, Legenda leszek címmel folytatja albumfelvezetését. A hiphop háborúkra hajazó zsáner vonalán maradva ezúttal az előadó-producer-dalszerző az X-Faktor nyertes Alee-t szemelte ki kendőzetlen, dinamikus kiadványához, ami kétségtelenül kimozdítja a komfortzónájából a hallgatókat!


Április 13-án érkezik PRIBELSZKI HOTBOX című, öt számból álló EP-jével, amelyen olyan nevek szerepelnek majd, mint Hadas Alfréd, Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, és nem utolsó sorban a sztár rapper-dalszerző Curtis. Utóbbi kollaboráció már meg is jelent, ami jelenleg is rendesen pörög a digitális zenei megosztókon, most pedig az Alee-val együtt készült felvétel debütál Legenda leszek címmel.

Pribelszki Norbi az újdonságról elmondta, hogy: „Már a kezdetekkor ismertem Alee munkásságát, nagyon tetszett már akkor is, amit csinál. Felajánlottam, ha szüksége lenne stúdiós segítségre, bármikor számíthat rám. A beszélgetésünk után röviddel pedig beválogatták az X-Faktorba, amit meg is nyert. Emiatt is tolódott a közös projekt, de most végre rendesen odapirítunk a közönségnek!”

Az eredmény egy feszes, megalkuvástól mentes szövegelés a régebbi iskola beatjeinek hullámain, amely egy visualizerrel együtt érkezik!


forrás: Fehér Emma