Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Vasárnap budapesten játszik Sari Schorr

Március 26-án lép fel Budapesten a kiváló amerikai énekesnő, Sari Schorr és zenekara. Új lemezének munkálatai közben, a tavaszi turné keretében hozza el legjobb szerzeményeit és a korábbi közönségkedvenc dalokat.


Sari Schorr 2016-ban indította újra karrierjét, és egy döbbenetesen jó debütáló albummal rögtön az európai blues rock közönség egyik kedvenc női előadója lett. A Force Of Nature címmel jelent meg az első album, de a hosszúra nyúlt turnézás és számos fesztivál fellépés után, 2018-ban érkezett a folytatás is, a Never Say Never. Élő fellépéseinek tökéletes lenyomataként, a változatos blues rock dalok energiáját remekül megmutató Live In Europe című koncertlemez következett 2020-ban. A pandémia miatt turnéját többször el kellett halasztani, de idén végre mégis eljut Magyarországra a kiváló amerikai blues rock énekesnő. A korábbi tervektől eltérően az új, harmadik stúdióalbuma csak szeptemberben érkezik, de már hallhatunk majd új dalokat a turné budapesti állomásán. A régebbiek közül pedig bizonyára felcsendül majd az Ain’t Got No Money, Willie Dixon I Just Want To Make Love To You című dala, és talán a Black Betty különleges feldolgozása is. A március eleje óta úton lévő zenekar első magyarországi fellépése minden bizonnyal a legjobb vasárnap esti koncert program a blues és rock zenék kedvelőinek. Ha teheted, te se hagyd ki!

A koncert este 8 órakor kezdődik, előzenekar nem lesz. Kapunyitás este 7-kor. Belépő elővételben 6900 Ft, a koncert napján 7500 Ft. Jegyek kaphatók online a www.tixa.hu weboldalon. Limitált nyomdai jegyek kaphatók a budapesti Musicland lemezboltban, az Analog Music Hall kávézójában és a HangszerPláza áruházban, továbbá rendelhetők az info@lots-music.com címen.