Ugrás a fő tartalomra

Tipik toxic szakításról szól Berta’Lami és Young Fly új dala

Bár február elején már a csapból is a közelgő Valentin-nap folyik, akadnak sokan, akik a hátuk közepére sem kívánják a szerelmes számokat, mert épp a közelmúltban ért véget a kapcsolatuk. Vagy épp maguk sem tudják, hányadán állnak. Jó hírünk van: Berta’Lami és Young Fly közös dalára ők is kiereszthetik a bennük tomboló érzelmeket.


„A Viszlát a tipik toxic szakításról szól" – mondja Berta’Lami a dalszöveggel kapcsolatban. – "amikor a kapcsolat végi vergődés, egymás lelkének teljes amortizálása után valamelyik fél bemondja, hogy ennyi volt, mert már nincs ereje tovább küzdeni a kapcsolatért. Aztán kis idő múlva, amikor a másik már épp továbblépne, visszakúszik hozzá, mert rájön, hiányzik neki. De valójában csak az egója nem tudja megemészteni, hogy nem birtokolhatja tovább a másikat.”

A rajongók teljesen odavannak, milyen szépen egészíti ki egymást a két előadó hangja. A producer nem más, mint a Dzsúdló alkotótársaként is ismert Tembo, illetve Somogyvári Dániel, a dalhoz tartozó, szó szerint festői videoklipet pedig Rádli Bence jegyzi. A rendezőnek szintén ismerős lehet a neve több korábbi Young Fly-klipből is, a többi közt például a DESH-sel közös 24 karát című szám kisfilmjéből, amely már 2,8 milliós megtekintésnél jár YouTube-on.


forrás: Boros Fruzsina