Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Új köntösbe öltözött a Szomorú Szamuráj

Vadonatúj átdolgozásban hallható az Ámokfutók 1995-ben megjelent, többszörös platinalemezes slágere, a Szomorú Szamuráj, amely azóta is minden korosztály szívét elrabolja!

A 30. jubileumát ünneplő formáció legsikeresebb dalai térnek vissza mai modern köntösbe bújtatva a február 10-én debütáló Szállj velem! című kiadványon. Nem akármilyen válogatáslemezt tarthatnak majd a kezükben a retro dallamok szerelmesei, hiszen új verzióban csendül fel többek közt a Ne sírj vagy a címadó Szállj velem! felvétel..

„Az elmúlt 30 évben megismert zenésztársaimmal dolgoztunk együtt ezen az albumon, akikkel még mindig nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Igazi család vagyunk, hihetetlen jó érzés, hogy ez már a 17. stúdióalbumom. Voltak nehézségek, hullámvölgyek, majd a vírus miatt nem tudtam koncertezni, de ezek sem tudták megtörni a lendületemet. Egy élet karrierjét építettem fel és ezt folytatom tovább!” – összegezte a producer-dalszerző, Kozso.

A lemez előfutára a legnépszerűbb Ámokfutók-szerzemény, mely egyben egy pezsgő bulihimnusz. Ezúttal egy teljesen új hangszerelésben és új közreműködőkkel érkezik: az aranytorkú Danis Elzaval és a népszerű rapper-énekes Burai Krisztiánnal. A mindenkori közönségkedvenc átdolgozása ötvözi az indie-pop, a K-pop és az elektronikus zene elemeit is.

Ahogy azt Kozsotól már megszokhattuk, a felvételhez autentikus japán stílusjegyeket is felvonultató klip dukál.


forrás: Magneoton