Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Haragosan harapós lett a Breakpoint újdonsága

Tavaly augusztusban mutattam be nektek a Czeglédi Gergő (szólógitár), Szabó Bence (ritmusgitár), Balog Máté (basszusgitár), Varga Márk (dob), Stier Olivér, Balogh Flóra (ének) alkotta Breakpoint formációt, amikor is kijöttek első szerzeményükkel. A modern metal, metalcore csapat a napokban adta ki legújabb klipjét, amelyet a negyedik dalukat jelentő Volition számukhoz forgattak. 

"Maga a dal, a mondanivaló egy elég agresszív vonal. Arról a felfogásról szól, hogy ha nem alkotunk maradandót, nem is élünk igazán. Meg kell találnunk a saját utunkat, át kell nyomnunk a szenvedéseinken az akaratunkat." - kezdte a csapat. "A számban helyet kap a harag azokkal az emberekkel szemben, akik feltétlenül bele akarnak szólni az általunk hozott döntésekbe. A hozzájuk szóló szövegrész néhol elég vulgáris, de a kontextus miatt így hiteles. A dal egyszóval a céltudatosságról szól."

A zenekar jelenleg az ősszel megjelenő nagylemezük utolsó dalait készíti a Down For Whatever frontembere, Diószegi Kiki segítségével a Stray Heart Records hangstúdióban. A produkcióval a budapesti közönség legközelebb március 10-én találkozhat a Legenda Sörfőzdében, ahol születésnapi bulijukat tartják a Dishonored by Silence társaságában.


szerző: nikiahatos