Ugrás a fő tartalomra

GLAMOUR Women of the Year 2023: Újabb díjat gyűjthet be DJ Yamina

Közeledik a tavasz, így ismét nyilvánossá vált, kikért szurkolhatunk és kikre szavazhatunk a GLAMOUR magazinnak köszönhetően. A hagyományokhoz híven a 2023-as GLAMOUR Women of the Year gálán a kiemelkedő tehetség és női energia kerül a fókuszba, miközben a szerkesztőség továbbra is fontosnak tartja, hogy a 21. századi ökomissziónak megfelelő, környezetbarát eseményen ünnepelhessen. Márciusban hat kategória jelöltjei közül kerülnek ki a közönségkedvencek.

A GLAMOUR Women of the Year díj missziója immár másfél évtizede, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. A szerkesztőség hitvallása változatlan: mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, ami bántja, ami foglalkoztatja, amit létrehozott, amit alkotott. A hat kategória jelöltjei egytől-egyig sikeres példaképek, közülük kerülnek majd ki a nyertesek az olvasók szavazatai alapján. 

Az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR-közösség ajánlása alapján jelölést kapott:
- a közönségkedvenc Margaret Island együttes frontembere, Lábas Viki,
- az eMeRTon-díjas Veres Mónika,
- a magyar könnyűzene és popkultúra megkerülhetetlen figurája Sena Dagadu,
- az X-Faktor korábbi versenyzője, a már tavaly is jelölést kapott Dárdai Blanka,
- és a hazai könnyűzenei színtérre üstökösként berobbanó Дeva.

Az olvasók ismét megválaszthatják az év közösségimédia-sztárját is, ahol egy zenei előadó, DJ Yamina az esélyesek között izgulhat. 

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 21-én éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken.  

forrás: redlemon