Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Budapesten lép fel utoljára a Leander Kills jelenlegi felállása

Közösségi oldalán publikálta tegnap a Leander Kills, hogy Czifra Miki és Vermes Andris elhagyja a zenekart. A felállástól négy bulin búcsúzhatnak el a rajongók, hiszen a nyíregyházi, a kiskunfélegyházi, a tatabányai koncerteken túl a Barba Negra színpadán lépnek fel még együtt. 


"Hosszas gondolkodás és őrlődés után, úgy döntöttem, hogy befejezem a munkát a zenekarral. Ezúton szeretném megköszönni ezt a 7 évet amit veletek kedves "Kills közönség" és a zenekarral tölthettem. Sok jó embert megismertem, sok emlékkel, élménnyel gazdagodtam! Még az is lehet, hogy majd egyszer újból egy színpadon állunk és onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, de most szeretnék esélyt adni magamnak, hogy új lehetőségek nyíljanak meg előttem, ill. az instrumentális albumomat szeretném befejezni idén és természetesen többet foglalkozni a meglévő projektjeimmel. Akik szeretnék még így együtt látni a jelenlegi felállást, és elbúcsúzni tőlünk , Nyíregyházán, Kiskunfélegyházán, Tatabányán és Budapesten a Barba Negrában megtehetik. Puszi mindenkinek!" - írta Miki a platformon. "Hét év közös munka után nehéz szívvel, de úgy döntöttem elhagyom a Leander Kills csapatát. Számomra a zene - a zenélés - egymás felkarolásáról, támogatásáról szól. Arról, hogy egy közösségen belül segítünk egymásnak növekedni, új szinteket elérni. Művészileg, szellemileg, lelkileg. Most úgy érzem útnak kell indulnom ezeket az értékeket máshol keresni. Köszönöm a Kills-nek ezt az elmúlt hét évet! Leírhatatlan élmény volt, és örök emlék marad számomra! Köszönöm Mikinek, és Valentinnek a színpadon eltöltött közös perceket, bakikat, a rengeteg nevetést. Köszönöm Leandernek, hogy bizalommal állt hozzám az első perctől kezdve. Külön köszönöm a managerünknek, Josephnek, hogy kitartott mellettünk jóban-rosszban, és biztos vagyok benne, hogy ezután is teljes gőzzel viszi tovább a hátán a produkciót. Nem utolsó sorban, köszönöm Nektek, hogy annak idején tárt karokkal fogadtatok és az évek alatt ott álltatok velünk szemben minden egyes koncerten! Nekem most valami más következik. Barátsággal, és szeretettel távozom, és teljes szívemmel kívánom a további sikereket az egész csapatnak!" - csatlakozott hozzá Andris.

A felállással utoljára tehát március 10-én, pénteken bulizhat a közönség. A Barba Negra Red Stage-en 20 órától a No Respect muzsikál, Leanderék pedig 21:15-től rázzák fel az estét. A műsort meghatározza a csapat legújabb, Vérkeringő című lemeze, valamint a jubileumát ünneplő Túlélő korong. 


FONTOS! A Leander Kills nem szűnik meg, a későbbiekben új tagokkal folytatja tovább. 

szerző: nikiahatos