Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: A mai generáció hétköznapi csalódásait veszi sorra Aron és Cari

Az elmúlt két évben több dallal is előrukkolt a 24 éves zenész, dalszerző, énekes Krecsmarik Áron, aki számait a kezdetektől fogva maga keveri, producerálja. Most pedig itt egy újdonság, mégpedig egy Kowalski Cari-vel készített pop-rock közreműködés formájában. 


"Egy Tik-Tok videó alapján figyeltem fel Cari-re, amiben a nemrég megjelent saját daláról mesélt. Meghallgattam a számot, nagyon megtetszett. Nem sokkal ezelőtt jelent meg az első pop-punk kislemezem, a 'Holnapután', így örültem, hogy rábukkantam valakire, aki hasonló zenét készít itthon." - kezdte Aron. "A beszélgetéseink során világos lett számunkra, hogy mindkettőnknek szívügye a pop-punk zenei stílus, szerettük volna, ha újra szélesebb körben elterjed Magyarországon. Demókat küldtünk egymásnak a készülő projektjeinkből. Végül pedig a 'Valaki' dal első verziója volt az, aminél azt éreztük, hogy szívesen befejeznénk közösen. Megbeszéltük, hogy szeretnénk kiszakadni a sablonos dalszövegekből, és más témákat feszegetnénk, olyanokat melyek a mai fiatalokat érintenek, ám mégis kevesen beszélnek róla. Messze lakunk egymástól, így online dalszövegíró session-t tartottunk, ahol közösen megírtuk a  szöveget." - tette hozzá még.

A dal felvételei Áron saját stúdiójában készültek el. Gördülékenyen zajlott a közös munka, így ennek köszönhetően klipet is kreáltak rá, amelyhez a Springa Stúdiót hívták segítségül.

"Mindenképp imidzsklippet szerettünk volna, így egyszerűbb utcai helyszíneket választottunk, amik visszaadják a dal lázadó hangulatát. Végül a videóanyagot budapesti gördeszka és kosárpályáknál vettük fel. Felkértünk extrémsportolókat, bmx-eseket, gördeszkásokat, hogy színesítsék a videót trükkjeikkel. A klipben kiemelt gördeszkásként feltűnik LongStoryShort zenekar énekese, Marschall György. Úgy gondolom egy nagyon eredményes projekt született, bízunk benne, hogy a közönségnek is elnyeri a tetszését. Mindenképp szeretnénk még közös dalokon dolgozni a jövőben a szólóprojektek mellett." - árulta még el a BSIDE-nak.


szerző: nikiahatos