Ugrás a fő tartalomra

Miley Cyrus új slágere hazánkban és külföldön is rekordokat döntött

Miley Cyrus Flowers című újdonsága világszerte slágerlistarekordokat állít fel, a Spotifyon pedig ez a felvétel lett minden idők legtöbbször meghallgatott dala a megjelenés hetében közel 100 millió lejátszással. Magyarországon is egyre növekvő népszerűség övezi: a Hivatalos magyar slágerlisták Stream Top 40 összesítésének #1 pozíciójában debütált. Ráadásul az elmúlt héten rekord mennyiségű, több mint 660 ezres audio streaming eredményével immár az egy héten legtöbbször meghallgatott sláger címét is elnyerte. A Flowers eközben a Single Top 40 slágerlista #1 helyét is megszerezte!


Az önszeretet himnuszaként elhíresült dalnak hála Miley Cyrus jelenleg a toplisták királynője hazánk mellett többek között Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Kanadában, Kínában, Írországban, Új-Zélandon, Portugáliában, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is, de az énekesnő a legendás amerikai Billboard Hot 100 első helyét is magáénak tudhatja - mégpedig szintén a premier hetétől kezdve. Ezzel a Flowers a 2013-as Wrecking Ball című sláger nyomdokaiba lépett, mellyel Miley Cyrus három héten keresztül uralta az ikonikus listát.

A track Miley Cyrus 2023. március 10-én érkező, Endless Summer Vacation című albumának előfutára. A disco és funk elemekkel ízesített popdalt az énekesnő rajongóinak dedikálta, a fülbemászó felvétellel arra szeretné bíztatni őket, hogy minden körülmények között szeressék önmagukat. Büszkeségre okot adó magyar szál a történetben, hogy a Flowers látványos videóklipjének a Los Angelesben élő, díjnyertes Rév Marcell volt az operatőre.


SLÁGERLISTA-TÖRTÉNETI TÉNY:
A 2013 októberében indult hazai Stream Top 40 slágerlista történetének 1. hetén épp Miley Cyrus akkori favoritja, a Wrecking Ball volt - akkor újdonságként - az 5. leghallgatottabb dal.

forrás: lightmedia news