Ugrás a fő tartalomra

MEGJELENT! Igényes kislemezzel indítja az évet a Hősök

Négy dalos, valóban bólogatós kislemezzel indítja a 2023-as esztendőt a Hősök. A zenei anyag a Fejjel a falnak címet kapta, amellyel a 2011-es Négy évszak korong hangulatáig nyúltak vissza Ecküék.

A tegnap megjelent EP-ről már sokan ismerhetitek a rendszerkritikus, haragos, októberben publikált Fákkjú-t. Az újdonságok mezőnyét erősíti azonban a Ketioz és Tink párossal közös Folyamat, ami igazi oldschool rap életérzést nyújt a hallgató számára. A másik közreműködés a címadó, egyben klipet is kapott dal, amelyben az egyik személyes, nagy kedvencemet jelentő 4TRESS karcos hangja szól. Az emberi makacsságot fókuszba állító Fejjel a falnak videója a veszprémi Bárkában forgott Kováts Domonkos munkálatainak köszönhetően.


Ha jósolnom kellene, azt tippelném, hogy 2023 egyik top zenéje számomra már megszületett. Ez a kissé depresszívnek mondható, mégis feloldozó, többek között a függőségekkel leszámoló Egyedül hagy, amely megjelenése óta folyamatosan szól nálam. Hol a lejátszóról, hol a fejemben.

Összességében az egész anyag máris, fél nap alatt bemászott a fülembe, a bőröm alá, a szívembe. Többrétű tartalmak, rafinált verzék, csodás alapok. Természetesen az összes zenét a Hősök egykori alapítója, Mr. Joeker jegyzi. Jó zene hallgatásra fel!






szerző: nikiahatos