Ugrás a fő tartalomra

Könnyűzenei menedzser képzés indul február közepén a Werk Akadémián

Sokan keresik ma a jövő, a kibontakozás útjait. A 16 éves Werk Akadémia www.werkakademia.hu a művészetek, a kultúra területei számára biztosítja a képzett hátországot. És ma minden eddiginél erősebb az igény az embert és közösségeit építő kulturális terek működési elveinek és gyakorlatának megújítására. Sok-sok ember tudatos és profi munkájával.

Ebben a szellemben indítja újra könnyűzenei menedzser képzését 2023 februárjában a Werk Akadémia, melyben a piac vezető szakemberei és sikeres művészei, előadói vesznek részt. Hasznos lehet azok számára, akik már folytattak könnyűzenével kapcsolatos tanulmányokat, és azoknak is, akik a szervezés, menedzselés vágyával most szeretnének belépni ebbe a világba. A képzés megismertet a magyar művészeti piac összefüggéseivel, megmutatja, mi a különbség az állami, a független és a piaci keretek között működő művészekkel/művészeti ágakkal, képet ad a kulturális-politikai környezetről. Jelentős területe a menedzselésnek a projektmenedzsment, a tervek megvalósíthatósága, a finanszírozás kérdése, a pályázatok, a szponzoráció, a támogatás.

A 10 hetes, kis létszámú (max 12 fő) képzés tiszta szakmai gyakorlat, középpontjában egy valódi vizsga áll, melynek keretében a résztvevők élő, nyilvános koncertet rendeznek igazi csapatmunkával.

A képzés mentora: Czutor Zoltán (Belmondo)


forrás: Vándor Ágnes