Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Újabb felvétel érkezik hazánk legsikeresebb labdarúgó csapatának első albumáról

A nagy Fradi lemez: a zene ereje projekt megálmodója és producere Lotfi Begi, aki kiváló közreműködőkkel és minden szurkoló számára kedves dalokkal biztosítja a bajnokcsapathoz méltó hangulatot.

A most elkészült, új klip a Rúzsa Magdival közös Olé című dalhoz forgott. A felvétel a művésznő nagy visszatérését követte tavalyi megjelenésekor, és azonnal közönségkedvenc lett. A fülbemászó refrén és Magdi összetéveszthetetlen, átütő hangja tökélesen ötvözi a popzene könnyed hangulatát a lelátók buzdító lelkesedésével.

Ezenkívül a korongon olyan slágerek átdolgozásait is megtaláljuk, mint az Ámokfutók A hold dala című örökzöldje, amit Kozsóék Begivel, Náksi Attilával és DR BRS-sel gondoltak újra – a kollaboráció hatalmas siker, már 3 milliós YouTube-nézettségnél jár. De a Dér Henivel közös Freed From Desire is a tracklist elengedhetetlen része.

A lemez igazi sztárparádét vonultat fel, hiszen olyan top előadók hallhatók rajta, mint Caramel, a Hősök, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás vagy Pataky Attila.


forrás: Magneoton