Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: A holdszín alól jelentkezik a The Sign

Letisztult, holdfény inspirálta videóklippel zárja legutóbbi albumának korszakát a kreatív indie-pop együttes, a The Sign. A Holdszín alatt segít belehelyezkedni és elmélyülni az éppen zajló jelenbe.

A miskolci gyökerű banda legutóbbi stúdióalbuma, a Mi fedeztük fel Amerikát, számos elgondolkodtató üzenettel és különleges hangzású zenével nyűgözte le a közönséget. Ilyen például a fogyasztói attitűddel szembemenő Sok pénz, a Mintaapák egyik főcímdala, az Ez a perc, és a most, új klip kíséretében megjelenő A Holdszín alatt is.

„A szöveg a címéhez méltóan éjszaka a holdfényben született, a tetőtéri szobámból jól lehetett látni a Holdat aznap. Azt az éjjeli egyedüllét szülte pillanatot ragadja meg, amikor lelassul az élet, a pillanatok összefolynak, nem tudod mennyi idő telt el, csak a jelenben vagy és nem azon gondolkozol, hol kell lenned 10 perc múlva” – mondta el a szerző, Czinke Máté.

A videó mininalista stílusával egyértelműen a mondanivalóra helyezi a fókuszt. Az egyetlen fényforrása egy felülről érkező, a Hold fényére emlékeztető, azt szimbolizáló fehér pont. Az énekes-dalszerző azt is elárulta, hogy az idei évben körvonalazódni látszik egy következő lemez.