Ugrás a fő tartalomra

BULI LESZ: 2023-ban is jó hírekkel szolgálhat a godfater. zenekar

A február 16-án az Akvárium Nagyhalljában megrendezésre kerülő évindító koncertjük egy hónappal a buli előtt teltházas lett. Így a fiúk örömmel jelentették be, hogy május 13-án újra találkozhatunk velük, már egy nagyobb helyszínen, a Barba Negra Red Stagen, ahova már elhozzák a második lemezre készülő legújabb dalaikat is. Az eseményre az early bird belépők ki is reppentek, de kedvezményes jegyek még elérhetők.

A februári Akváriumos koncert után 02.24-én Gyöngyösön a Start Műhelyben, 25-én pedig Debrecenben a Roncsbárban találkozhatunk a zenekarral. Mindkét vidéki helyszínt izgatottan várják, hiszen mindig nagy öröm, ha minél szélesebb lokációban játszhat egy zenekar, pláne úgy, hogy már mindkét helyszínen elfogytak az early bird jegyek, így nagy érdeklődésre számíthatnak.


A godfater. egy igazi szupergroup, hiszen Tibusz mellett színpadon áll az énekes-billentyűs Szebényi Dani, az egyik legkeresettebb billentyűs, dalszerző, az új zenészgeneráció aktív képviselője. Mike Gotthard, akinek játékában keveredik a blues, a rock, a jazz és ezt hihetetlen erővel tárja a közönség elé. Kéri Samu zenész családból származó basszusgitáros, aki egy szemtelenül fiatal tehetség. A patinás névsort pedig Borlai Gergő zárja, aki az elmúlt évek során, hosszú munka eredményeként, igazi világsztárrá vált. Több mint 500 lemezen játszott már karrierje során, emellett zeneszerzőként is aktív.
Zenéjük a blues és a rock energikus, csak rájuk jellemző egyvelege. Saját dalok mellett műsorra tűzik Tátrai Tibor pályafutásának dalait is. Bemutatkozó koncertjüket a Barba Negrában tartották júniusban, hatalmas sikerrel. Ugyanebben az évben, októberben az Instant-Fogas komplexum színpadán két egymást követő este teltházas koncertet adtak. Novemberi MÜPA koncertjükre az összes jegy elkelt 48 óra alatt. Így a csapat egy tripla teltházas koncert sorozattal zárhatta az őszi szezont. 2023-ban a godfater. azt az energiát és zeneiséget képviseli, amit csak a felsorolt emberek tudnak adni. Finom blues, rock, soul keveredik a tehermozdony súlyával megszólaló riffekkel.

forrás: Pozsogár Tündi