Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: Imidzsklippel debütál CARI

A félig magyar, félig amerikai származású, fiatal énekesnő, CARI első single-je szeptemberben jelent meg, és most végre megérkezett a hozzátartozó klip is. A friss hangzású pop-punk dal, a glad ur gone szövege személyes élményeiből merít, és a múltbeli toxikus kapcsolata okozta sebeket, nyomokat dolgozza fel benne.


A videó egy klasszikus imidzsklip, amit részben a debütálás, részben pedig a dal témájának személyessége indokol, és közrejátszik az is, hogy az énekesnőnek már korán fontossá vált, hogy külsőségekben - például öltözködésében - is kifejezze extrém, néha akár polgárpukkasztó stílusát.

“Alapvetően közösen ötleteltünk a rendezővel, abban viszont biztos voltam, hogy elsőre mindenképp imidzsklipet szeretnék kihozni, hogy kicsit jobban bemutathassam magam.” - mondja CARI.

Fontosnak tartották ugyanakkor, hogy a stílus kifejezése mellett a dal témája is megjelenjen a képi világban:“A klip látványvilága két részre osztható: a fehér hátteres, direktben kamerába éneklős részekhez főként a 2000-res évek eleji punk klipekből merítettük az inspirációt, a fonalas rész pedig már a szövegre is reflektál. Ezekben a jelenetekben szerettük volna vizuálisan visszaadni azt az érzést, ahogy belegabalyodtam egy mérgező kapcsolatba, és azt, ahogy ebből a végén kiszakadtam.”

CARI persze egy percre sem áll meg: aktívan dolgozik első EP-jén, és úgy tűnik, hamarosan nem csak angolul hallhatjuk őt, hiszen januárban droppol egy magyar nyelvű kollaborációja egy másik fiatal, feltörekvő tehetséggel!


forrás: Horváth Luca
fotó: Dévai Csaba