Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Pápai Joci forróságot hoz a télbe

Utolsó Tánc címen jelent meg Pápai Joci új dala. A szerelmes zenéhez egy felfűtött hangulatú videoklip is készült.


Pápai Joci a dalszerzés terén is rendkívül produktív az utóbbi időben. A viharos életutat bejárt Barokk című dalát követően most egy újabb szerzeménnyel jött ki, az Utolsó Tánccal, ami egy szenvedélyes dal lett. „A képivilággal azt az életérzést szerettük volna megjeleníteni, amikor a tánc, a zene és az egymás iránti vágy összekapcsolódik, és az őrületig fokozzák az érzelmeket. A gitár, a piros színvilág és a táncoslány tökéletes vizuális elemek egy hirtelen fellángoló szerelmi kaland megjelenítéséhez.” – meséli Joci, aki szövegíróként és Szabó Zével közösen dalszerzőként is beleadta saját érzelmeit legújabb zenéjébe.   

Ahogyan a cím is mutatja egy kifejezetten jól táncolható dal született, melyben az afro és a roma világzenei elemek keverednek a modern popzenével, egy kis rap-pel megfűszerezve. 

A zenész elmondása alapján további zenéken dolgozik, amelyekből egyet jövőév elején meg is mutat majd közönségének. Nem csak megjelenésekben ígérkezik aktívnak Joci 2023-as éve, márciusi Akvárium Hall-os koncertjére is teljes gőzzel készül zenekarával. 


forrás: Kámán Ildikó