Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Megérkezett az első Tomi Smith lemez előfutára

Kovács Tomi gitárjátékával elsőként az egészen a működéséig nagy kedvencemet jelentő, Fonogramra jelölt Indygo zenekarban találkoztam, de sokan ismerhetitek őt olyan előadók mellől is, mint Keresztes Ildikó, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna, vagy éppen Bebe. Tornóczky Ferenc egykori tanítványa 10 éves korában ragadott először hangszert, a gitár mellett dobon játszik, de énekelni is tanult. Talán pont ez a hármas adott neki kellő önbizalmat ahhoz, hogy szólóban is útnak induljon. Jövő januárban ugyanis érkezik a Slow me down címre keresztelt első Tomi Smith lemez, amelyen tradicionális amerikai blues, r&b, rock és country irányban alkot olyanok társaságában, mint Kontor Tamás, Gudics Martin, vagy éppen Fehér Lili.


Ennek a korongnak az előfutára érkezett meg nemrégiben egy igényes klip formájában.

"Ez a dal körülbelül négy évvel ezelőtt született, de jelenlegi formáját csak idén szeptemberben nyerte el. A session gitáros életvitel folyamatosan igénybe veszi a testet és a lelket, ezért sokszor kell valami, ami lelassít és megnyugtat a pörgés után. A legjobb talán az, ha ezt egy társ mellett találja meg az ember. A dal egy heroikus könyörgés a lányhoz, hogy lassítson le, különben elveszek, amit Djordjevic István Giorgio kiváló dalszövegével sikerült megjelenítenünk. Bebével évek óta jó barátok és zenésztársak vagyunk, teljesen egyértelmű volt, hogy szeretnék vele közös dalt. A 'Slow me down'-ban angol nyelven rappel, amit eddig ritkán láthattunk, hallhattunk tőle." - árulta el a BSIDE-nak Tomi Smith.

A Jimy J. Hollywood által rendezett videóban a szenzációs zongoraművész, tanár, énekesnő, Fehér Lili alakítja a női főszerepet. A dalban pedig Borbély Zsolt és Gudics Martin is bizonyít.


szerző: nikiahatos