Ugrás a fő tartalomra

ITT A DAL: Szárnyalj pillangóként a Decadancerrel

A Decadancer munkássága kapcsán legutóbb szeptemberben adtunk hírt, amikor az elsősorban post-wave stílusban mozgó csapat (Ficzkó András - ének, Fűzfa Zoltán Pocky -basszusgitár, Mátyás Attila - gitár, Gerő Balázs - dob) előjött a Valamit valamiért klipjével.

A produkció eleinte angol nyelven hozott ki dalokat (That's You, a Destiny, Garden of Roses), ám nemrégiben magyarul is elkezdtek alkotni, így kaptuk meg a már említett Valamit valamiért mellett például a Mondd, mitől félsz dalt is.

A srácok most egy félig-meddig új anyaggal lepték meg közönségüket Pillangó címmel, amelynek eredeti angol verziója, a Butterfly már hallható volt a 2019-ben megjelent That's You albumukon.


A fellépések terén műsoruk remek érzékkel épült fel, a saját dalok mellett feldolgozásokat is játszanak, például olyan előadóktól, mint Robbie Williams, a Duran Duran. A témák széles skálán mozognak, a dalok angol nyelven csendülnek fel, és szemmel láthatóan a banda minden tagja nagyon élvezi, hogy végre egymással zenélhetnek. A következő bulira december 16-án, pénteken kerül sor a (1068, Budapest) Városligeti fasor 44. szám alatt található BackStage Pubban.



szerző: nikiahatos