Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Pesten búcsúztatja az évet a The Trousers

A The Trousers legközelebb december 28-án, szerdán lép fel a budapesti Robotban a Jackmans, valamint a HallucinatorZ társaságában.

November 9-én közel három évnyi érlelés után megjelent a The Trousers Animal Gun című hatodik nagylemeze. A klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó zenekar a Music Fashion kiadó által gondozott korongon 10 dalt ad át közönségének. A zenei megjelenésen hallható dalok legjava a frontember, Kőváry Zoltán szerzeménye, két számban pedig a nyáron elhunyt bátyja, Kőváry Péter (Neo, Peter Kovary & the Royal Rebels, Stoned) volt a szerzőtársa.

A csapat ezt az anyagot is elszállítja a Robotba, ahol a 2017-ben alakult, rock'n'roll és punk elemeket ötvöző HallucinatorZ, továbbá a garázsrock romjain újjászerveződött, hormonoktól mentes, érett szexet követelő, indie rock jegyekkel dolgozó Jackmans formációkkal karöltve búcsúznak el a 2022-es szezontól. Budapest Rock City december huszonnyolcadikán 19:00 órától a Robotban!