Ugrás a fő tartalomra

BEST OF 2022: A LEGÜTŐSEBB FRONTASSZONYOK

A BSIDE Hungary megalakulása óta minden év végén kihoztam egy Legstílusosabb női előadók cikket. Idéntől ez a sorozat módosul, a külsőségek helyett a teljesítményre helyezem a fókuszt. Bízom benne, hogy egyszer a BSIDE eljut olyan szintekre, hogy díjakat adhasson át egy ízléses gála keretein belül, ahol mindenképpen szeretnék egy LEGÜTŐSEBB FRONTASSZONY kategóriát is. Jöjjön az első összeállításom az általam legjobbaknak tartottakkal:

PÁSZTOR ANNA

A többszörös Fonogram-díjas előadó egy igazi jelenség, mégpedig abból a fajtából, amit tanulni nem lehet, erre születnie kell. Nála minden megtörténhet a színpadon, nincs olyan, hogy tabu, és ez érvényes a megjelenésére is.


PÉTERFY BORI

A Péterfy Bori & Love Band tehetsége nem csak dalaiban eklektikus, energikus, ösztönös, de színpadi megjelenésében, teljesítményében is. Vadóc, extrém, ragyogó, és olyan hús-vér. Igazi.

SENA

Az Irie Maffia énekesnője egyszerűen zabálnivaló. Őrületes hangja, egyedisége mellett imádom benne, hogy mindig van még egy mosolya. Sosem fogy ki belőle. Respekt!

SCHOBLOCHER BARBARA

A Blahalouisiana frontasszonya jó értelemben véve: nem normális. Barbi nemcsak a zenére, a közönséggel való valódi kapcsolatra, de a színpadi megjelenésére is bőven szán időt. Ő az, aki remekül keveri a lezser vonalat az elegánssal. Imádom a légies, "leples", oversize szettjeit. Zseni.

szerző: nikiahatos
képek: Tusai Andi (Sena, Blahalouisiana, Péterfy Bori),
Barta Imre (Pásztor Anna)