Ugrás a fő tartalomra

MEGJELENT! DANCE lemezt szállít az Animal Cannibals

Megjelent az év DANCE lemeze a zseniális Animal Cannibals jóvoltából. A kultikus duó legnépszerűbb zenéit hangszerelték újra elismert és tehetséges remixerek, producerek, DJ-k, többek közt DR BRS, Lotfi Begi, Naksi, Spigiboy, Monkeyneck és még sokan mások!

1998-ban a páros megkapta az Év magyar dance albuma díjat a harmadik lemezéért. Az akkori legrangosabb szakmai díjátadón kicsit értetlenül, de tisztelettel vették át a fiúk a kor Fonogram-díját - mivel már akkor sem dance, hanem inkább rap műfajban tevékenykedtek. Azóta sok minden megváltozott. Jöttek új stílusok, tempók, DJ-k és producerek.

A Kannibálok felvételei a mai napig szerethetők és most már kiválóan táncolható darabokká is váltak. Csak néhány szám címét megemlítve, hogy mit is tartogat az album: Takarítónő, Péntek, Kanni-bál, Ezittaz, Yozsefváros, Budapest nyáron, Mindenki azt akarja, Hazafelé az út veszélyes.

Az új mixek pedig olyan neveknek köszönhetők a teljesség igénye nélkül, mint Náksi, DR BRS, Lotfi Begi, DJ Budai, Drop The Cheese, vagy Spy The Ghost.

A tizenkilenc számot tartalmazó Dance lemez tökéletes elegye lett a mai hangzásoknak, műfajoknak és az Animal Cannibals klasszikusainak.


forrás: Magneoton