Ugrás a fő tartalomra

MEGJELENT! Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal énekesnő lemez mellett egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely egy teljesen új oldalát mutatja meg.

Dallos Bogi közel tíz éve aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es Épp Most című albuma volt az első szerzői szárnybontogatása, amelyet a most megjelent Az út közepén című nagylemeze követ. Az album dalai megélték a covidot, költözést, szerelmet, házasságot, sikert, sikertelenséget, szorongást, magabiztosságot.


„Nagyon szeretek album koncepcióban gondolkodni, mert így visszanézve sokkal inkább látom a korszakaimat, fejlődést A lemez munkafolyamatait 2021 januárjában kezdtük Wagner Emil szerzőtársammal és 2022 novemberében fejeztük be. A fő inspiráció az volt, hogy történeteket meséljek el, kompromisszumok nélkül. 25 éves vagyok. Sokszor bizonytalan, sokszor magabiztos, sokszor boldog, sokszor szomorú, sokszor sikeres, sokszor sikertelen. Egy érzelmi labirintus vagyok, de haladok az úton, hogy kibogozzam. A célom ezzel a lemezzel, hogy feldolgozzam az életem eseményeit, érzéseit, és ha a hallgatóim is esetleg hasonlókon mennek keresztül, akkor nekik is segítsek a feldolgozásban” – mesélte Dallos Bogi az új albumról, amelyet egy különleges eseményen mutatott be a Hotel Astoriában.

„A Van tovább című dal érdekessége, hogy majdnem lehagytuk a lemezről, de végül Kosztyu Jani annyira ráérzett a hangszerelésére, mi pedig a szövegre, hogy az egyik kedvencem lett. A kilátástalannak tűnő helyzetekről, érzelmi manipulációról szól. A múlt sebei nem múlnak el nyomtalanul, de hinnünk kell magunkban, hogy újra írhatjuk a történetünket. Senkinek, semminek nem engedhetjük, hogy uralkodjon a tetteink, érzelmeink felett. Ebben a klipben úgy érzem, hogy a közönség 10 év után egy teljesen más arcomat, hangomat ismerheti meg” – folytatta az énekesnő a friss klipről, amelyet Czoller Bence rendezett. A következő időszakban a lemez kapcsán további három mozgókép lát napvilágot.


forrás: Kedves Péter