Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Hangolódj a Karácsonyra Kertész Ivánnal!

A TV2 Star Academy tehetségkutatójából megismert Kertész Iván vidám karácsonyi dallal rukkolt elő. A fiatal énekes nemrég megjelent második albumának egyik meghatározó dala a Helló Angyalok című szerzemény, ami kapott egy cuki videót is. A klip forgatása örök emlék marad a Star Academy egykori döntősének, ugyanis sikerült egy megfázásos betegséget is összeszednie.


Kertész Iván egy nemrégiben adott interjúban elmondta, hogy a Helló Angyalok című száma picivel különlegesebb, mint a többi, kifejezetten karácsonyi dal. Iván azt is elárulta , hogy már márciusban leforgatták hozzá a videóklipet:
"Furcsa volt húsvétkor a szenteste hangulatába csöppenni, de jó volt a munka, nagyon megszerettem a dalt."- mesélte Kertész Iván, akinek a forgatás alatt sikerült összeszednie egy kiadásos megfázást is. "A munka több helyszínen zajlott, az egyik egy fűtetlen raktárhelyiség volt. Egy szál ingben igen hűvös volt, egy pár napig ágynak is döntött a meghűlés, de mindettől függetlenül megérte" - így vélekedett az említett interjúban a fiatal énekes-színész, aki idéntől nemcsak a televíziós zenecsatornákon, hanem a Veszprémi Petőfi Színház különböző előadásaiban is látható. Az éneklés mellett a színészet is beindult Iván életében; aki a Bánfalvy Stúdió növendékeként sajátította el a mesterség fortélyait.

Kertész Iván november elején megjelent Neked elhiszem című második albumát - a 2019-es első albumához hasonlóan - Hársházi Szabolcs dalszerző-producerrel késíztette el, a dalszövegeket pedig Kotsy Krisztina jegyzi. Az Adventi időszakban hangolódjunk a közelgő ünnepre a különleges hangú előadó vidám, karácsonyi újdonságával. A videóklip a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.



forrás: Hársházi Szabolcs