Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Egy új korszakot jelent a LongStoryShort! friss dala

Az X-Faktorból is ismert csapat teljesen megújult az elmúlt félévben, most pedig itt az első klipes daluk az új felállással. A Nem nem nem egyben egy új korszakot is jelent a zenekar életében. A LongStoryShort! egy saját bulisorozatot is indított, a That’s Rad első felvonása november 18-án lesz az Analog Music Hallban.


Zajlik az élet a LongStoryShort! háza táján: a zenekari tagok az elmúlt félévben teljesen lecserélődtek az alapító Marschall György körül, új számokat írtak, eljutottak az X-Faktor mentorházáig, most pedig megjelent első új daluk.

A Nem nem nem kicsit poposabb dal a korábbiaknál, fontos szerepet kapott ezúttal a szintetizátor is, ugyanakkor nem szakadtak el a gyökereket jelentő pop-punk stílustól. „Úgy érzem sikeresen megújultunk, sikerült úgy modernizálni a stílusunkat, hogy közben nem vesztettük el azt, amitől eddig a LongStoryShort! az volt, ami. Az X-Faktor táborban Mucsi Balázs jellemezte úgy a stílusunkat, hogy Walt Disney Core. Rettenetesen tetszik ez a kifejezés, mert vicces, abszurd és tökéletesen leír bennünket.” – Meséli az elmúlt időszakról Marschall György, a csapat frontembere.

„A Nem nem nem lírai énje belül harcol és lázad, mert most szembesült azzal, hogy az őszinte, varázslatszerű szerelem, amit megszokhatott kiskorában a Disney-filmekben és amire vágyik, nem teljesen úgy van a való életben” – mondja a dalról. „Képileg a modern tini sorozatok világát próbáltuk megragadni a túlzó színekkel és ruhákkal, mintha a Netflixről szökött volna meg. Ennek a klipnek egyébként lesz egy előzmény videója is egy másik dallal, így a kettő sztori kicsit összefonódik majd, olyan lesz, mint egy sorozat.”

A zenekar mindeközben útjára indította a That’s Rad című koncertsorozatot is, amely célja, hogy ismét népszerűvé tegyék itthon a pop-punk műfajt, megmutassák, hogy 2022-ben, némiképp modernizálva is nagyot tud ütni ez a stílus. A sorozat első állomása november 18-án, az Analog Music Hallban lesz, ahol a Felleng és a No Filter csatlakozik a bandához.


forrás: Nagy Kátya