Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Bemutatkozik a megújult DÁNIELFY

November 18. meghatározó dátum Dánielfy Gergő életében, ugyanis ezen a napon jelent meg a Miért vagy szép nekem dala. A Fonogram-díjra jelölt előadó és zenekara fordulóponthoz érkezett, hiszen új arculattal, DÁNIELFY néven működnek tovább.


A Miért vagy szép nekem dal már a megjelenés előtt népszerűségnek örvendett, hiszen a megosztott részleteket, több ezren kedvelték a DÁNIELFY social felületein.

„Ennek a dalnak a létrehozása, egy számomra nagyon nehéz folyamat volt. Az időszak, amiben írtam szöges ellentéte az energiának, amit ez a dal képvisel. Időközben rájöttem, ez a fajta életérzés és üzenet az, amivel dolgoznom kellene, és a zenekarral egyetértve döntöttünk az arculatváltás mellett. Azt gondolom, hogy mindig van hova fejlődnünk, de az út, amin együtt haladunk, most tart valós célja felé.” - kezdte Gergő. „A videoklip forgatásának napja mindenkinek egy izgalmas, de kihívásokkal teli, hosszú nap volt. Négy helyszínen, 30 ember együttes megmozdulásának köszönhető, hogy sikeresen zártuk a forgatást. Bár a címe nem erre következtet, de a dal koncepciójának középpontjában nem csak a szerelem áll. A barátságok, szakmai együttműködések mind olyan kapcsolódások, melyek biztosítanak arról, hogy a világban ezt az üzenetet kell közvetíteni most mindenki felé.” – tette hozzá.


forrás: Németh Jennifer