Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Merüljünk el a Belső Tengerben a Jónás Vera Experimenttel

Mostanában ritkán lehet színpadon látni Jónás Vera énekes - dalszerzőt és zenekarát, de amikor van erre lehetőség, biztos, hogy valami különlegesre készülnek. Az áprilisi Katona József Színházban tartott lemezbemutató koncert után, december másodikán pénteken, a Magyar Zene Házában vár mindenkit különleges élmény.

A Belső Tenger koncert nem csak amiatt különleges, mert újra a fővárosban láthatjuk az Experimentet, hanem azért is, mert öt vendéggel egészül ki a felállás.

Subicz Gábor - trombita,
Ülkei Dávid – szaxofon,
Farkas Mihály – cimbalom,
Kántor Balázs – cselló,
Gazda Bence – hegedű.


A koncert zenei rendezője Subicz Gábor, akivel Jónás Vera a Subtonesban is együtt dolgozik, illetve a Tiger, Now! lemez megjelenésének évében egy Rumbach Zsinagógában tartott koncerten is hallhatta őt a közönség nem megszokott felállásban zenélni a Jónás Vera Experimenttel. Az akkori lemez dalai mellett az idén megjelent HOLD számait is teljesen új köntösben hallhatja a közönség a mostani koncerten. Az eseményre még néhány jegy elérhető, amire érdemes lecsapni, hiszen nem mindennap látni 10 fős felállásban a Jónás Vera Experimentet. December másodikán a Magyar Zene Házában viszont van erre lehetőség.

forrás: Bodó Bence