Ugrás a fő tartalomra

BEST OF 2022: Ezeket hallgattam novemberben

Alighanem a bekuckózós alkotótáborok időszakát éljük, szerencsére novemberben sem tétlenkedtek az előadók, rengeteg újdonsággal lepték meg közönségüket. Íme az én kedvenceim.

PAULINA - JAJDOGÁLNI FOGSZ

Bár Kocsis Paulina játékosságát, sajátos zeneiségét a kezdetektől nagyon kedvelem, amikor megláttam új száma címét, nem számítottam sok jóra. Aztán persze Paulina hozta a tőle már jól megszokott formát, remek humorral reagált egy igencsak különös, szaftos emberi játszmára. 


MOLNÁR TAMÁS, MAJKA - AZT BESZÉLIK A VÁROSBAN

Mióta megjelent ez az igencsak felkapott, rendszert kritizáló dal, legtöbbször Majka oldaláról téma ez a szám... Holott Tamás rengeteget tett hozzá ahhoz, hogy ennyire masszív legyen a végeredmény. Számomra ő az, aki mindig tudja, hogy mitől működik igazán egy szerzemény, ismételten csak emelni tudom a kalapom előtte.


CÉANNE - FOOLING ME

Gőzerővel készíti Heading Home című nagylemezét CéAnne. A jövőre megjelenő R&B-neo-soul korongról kaptunk egy friss-ropogós előfutárt a hónap során, a csalódottság témáját körbejáró Fooling Me-t. CéAnne hangja egyszerűen káprázatosan szól ebben az élő hangszerelésű anyagban. Megunhatatlan!


Jó zenehallgatást mindenkinek!

szerző: nikiahatos