Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Újra összeállt Pápai Joci és Majka

Joci alkotói pályájának egy újabb jelentős darabja került, az Origo, az Az én apám és az Özönvíz után a Barokk került be a színes életműbe. A Barokk című dalt közel 100 fős stábbal forgatták, az eredmény egy pillanat alatt elvarázsolja a nézőt.


"A Barokk üzenete, hogy nagy szükség van a szeretetre, a hitre és a békére. A háború, a gyűlölet és a halál most intenzíven jelen van a világban és már a szomszédunkban is. Ugyan más történelmi korba tettük a klipet, de ez egy felhívás az emberek részére: Vessünk véget a háborúnak, bánjuk meg bűneinket és tegyük le a fegyvert, térjünk vissza Istenhez." - mondta az énekes-dalszerző, Pápai Joci.

Az új számban Joci jó barátja és mester társa, Majka is feltűnik a látnok szerepében, látomásait egy különleges rap-betétben mondja el. Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb sorozatgyártó világcég, a Netflix: Az utolsó királyság című történelmi sorozatának szereplője is látható a klipben.

"Most szárazság, aszály sújtja a világot, amit mi, emberek okoztunk. Az eső az élet és az újjászületés szimbóluma, ami a klipben nagy hangsúlyt kap. Ez részemről egy ima, egy fohász, elsősorban Istenhez " - mondta el Pápai Joci, aki decemberben egy budapesti koncerttel is várja rajongóit.


forrás: Mára Krisztián
fotó: felfalafeny