Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Megjelent a legújabb BAD HABIT videó

A debreceni BAD HABIT új videoklippel jelentkezett, bár látszólag senkit nem érdekel, mondjuk a dal címéből adódóan ez várható is volt. Érdemes azért belehallgatni a dalba, hiszen a szeptember 23-án megjelent dal egyből a Spotify New Music Friday playlistjén találta magát.

"Úgy voltunk vele, hogy írni kéne egy faék egyszerű, három akkordos számot, amire jól ki lehet üvölteni a lelkünket a közönséggel együtt. Úgy érzem ez sikerült :) A szöveg a zenekar rögös útjáról szól és arról, hogy néha azt érzi az ember, hogy hiába ad bele mindent, nem úgy sikerülnek a dolgok. Ilyenkor az a lényeg szerintem, hogy még ha “omlik is rád a beton”, akkor is próbáld követni a céljaid és állj pozitívan a dolgokhoz" - mondta Kövér Marci a zenekar frontembere.

 

A videóklipet Budapesten és Debrecenben forgatták, így két napos volt a forgatás. "Én speciel rengeteget ingázok Budapest és Debrecen között, amit nem bánok, mert mindkét várost nagyon szeretem és az egész zenekar is így van vele, szóval adta magát, hogy egyik se maradjon ki a klipből. Szerintünk így színesebb lett az egész" - árulta el Máté a zenekar gitárosa. 

A Nem érdekel fülbemászó sorait pedig a képi világ teljes mértékben alátámasztja.
"A főhősünk egy igazi kívülálló. Senki nem hasonlít rá látszólag, de mégis mindenkivel megtörtént esetekbe fut bele. Ő egy olyan ember, akinek nem jönnek össze a dolgok vagy olyan abszurd szituációkba keveredik, amelyekkel nap, mint nap találkozhatunk, akár egy bevásárlás alkalmával. Egyik nap vettem pár dolgot a boltban és arra lettem figyelmes, hogy minden milyen drága lett. Többek között ezt is nagyítjuk fel a klipben. Sokan élnek napról napra, kiszámíthatatlan nagyon sok minden és úgy éreztük erről érdemes beszélni" - tette hozzá Bence a zenekar basszusgitárosa.

A zenekar éppen egy 17 állomásos országos őszi turnén van a Nemzeti Hanggal, ahol a Nem érdekel egy kihagyhatatlan dal lesz a repertoárból.


forrás: Posta Máté