Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Elhozta a döntéseink súlyát a modern metal csapat

Az EVERFLASH zenekart sokak számára nem kell bemutatni, hiszen a csapat egy része 21 éves közös múltra tekint vissza. Jó pár év kihagyás után, új énekessel kiegészülve, igazán friss és aktuális zenei hangzással, tavaly piacra dobták Számíthatsz rám című 3 számos EP-jüket és idén áprilisban kijött az első új felállást bemutató klip is, az Üvöltsd, hogy halljam!. Rövidebb alkotói elvonulás után, a srácok elkezdtek dolgozni egy vadonatúj anyagon, ami kissé markánsabb hangzást produkál, mint a tavalyi kislemez. Ezt megtámogatva, készült is egy friss videó az Amíg elég a sötétség című dalhoz.


A modern metalban utazó zenekar egy jóval keményebb oldalát mutatja meg ebben a szerzeményben, mint amit az előző EP-n a közönség hallhatott, de a dallamosság és az elektronikával felturbózott hangszerelés, továbbra is központban maradt. Az Amíg elég a sötétség című dal az életünk során felmerülő döntésekről, azok súlyáról szól; arról, hogy egyáltalán mennyire van lehetőségünk befolyásolni azok kimenetelét és, hogy vajon saját magunk hozzuk-e meg ezeket a döntéseket?

A dal létrejöttében a hazai rock és metál zene számos kiemelkedő alakja vett részt. A gitárok felvételeinél Vermes András (Leander Kills) segédkezett, az énekek a Grenma Stúdióban készültek, Botlik Matyi (The Grenma, Kies) szakértelmével, a zseniális keverésért és masteringért pedig Kiss Jocónak (Nova Prospect) jár az elismerés. A klipnek Koncz Gergely és Bálint Tamás volt az operatőre, az utómunkát Koncz Gergely készítette.