Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Budapestre érkezik Marco Mendoza

A közkedvelt basszusgitáros, Marco Mendoza hamarosan megjelenő, New Direction című új albumával tér vissza Budapestre szeptember 14-én.

Az amerikai rock muzsikus szeptember 14-én lép fel Budapesten új triójával, hogy az épp a napokban megjelenő szólóalbumának dalait is bemutassa a korábban már számos alkalommal letesztelt BackStage Pub színpadán. Az örökmozgó basszusgitáros négy év után készítette el új, immár negyedik nagylemezét, ami New Direction címmel jelenik meg szeptember 16-án. Marco Mendoza jelenleg az Iconic nevű szupergroup tagja, de olyan zenekarokban játszott korábban, mint a Whitesnake, Thin Lizzy, The Dead Daisies, Ted Nugent vagy akár a Journey. Szólóban már 8. alkalommal, három év után tér vissza Budapestre.

A koncertet Moldován Gyula még a ’90-es években alapított, majd a 2000-es évek közepén újra életre hívott zenekara, a Boeghoe nyitja majd. Jegyek elővételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében (5500 Ft) és a koncert napján személyesen a helyszínen, 6000 Ft-os áron. 


forrás: Csillag Zoltán