Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Beton.Hofi szeptember 15-én a Parkban

Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi tavaly még vendégelőadóként mutatkozott be a Park színpadán, idén pedig már főfellépőként invitálja közönségét - vagyis inkább közösségét - a Mastercard támogatásával megvalósuló Citromail Gang Első Országos Találkozóra, ahová számos haver-zenész is elkíséri majd.

Beton.Hofi az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai sikersztorija - viszonylag “későn”, huszonhét évesen hagyta abba félprofi focis karrierjét és vágott bele zenélésbe. Tavaly nyáron hozta ki első mixtapjét comic sins néven, ami egy nagyon erős debütálásnak bizonyult. Néhány héttel később már a Budapest Park színpadán találhatta magát Dzsúdló vendégeként, idén szeptember 15-én pedig első önálló parkos koncertjére készül. Azért persze egészen biztosan nem lesz magányos a színpadon, hiszen a rapper rengeteg meglepetést ígér, illetve a terepet olyan kiváló barátai melegítik majd elő, mint a Slow Village, 6363, Kapitány Máté és Lil Frakk.

A koncepció pedig nem véletlen, hiszen Beton.Hofi szívesen kollaborál friss, új hangokat hozó előadókkal.

“Örömmel támogatjuk az olyan feltörekvő előadókat, akik új színeket és unikális zenei élményeket hoznak a hazai könnyűzenébe. Hiszünk abban, hogy ez a sokszínűség miközben mindannyiunkat inspirál, a Beton.Hofihoz hasonló tehetségeknek is segít új szintre lépni és még többekhez elérni zenéjükkel - mondta a koncert kapcsán Mondovics Péter, a Mastercard marketing menedzsere.

A Mastercard támogatásával megjelenő videóinterjúban Beton.Hofi arról mesél, mennyire nehéz egy ilyen sikeres debütálás után a folytatás, mekkora nyomást helyez ez rá, illetve kulisszatitkokat is elárul a holnap megjelenő Playbániáról, amiről bizonyára bőven mutat dalokat szeptember 15-én a Budapest Parkban.


forrás: Biczó Andi