Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Zalatnay Cini oldalán jelentkezik DR BRS

A népszerű lemezlovas, DR BRS számára mindig nagy vállalás egy ikonikus szerzemény újragondolása, nincs ez másként Zalatnay Cini Várlak még című időtlen klasszikusával sem.

„Mindig érzem a kockázatot, amikor egy nagy slágert kell leporolnom, hiszen nem kis falat az eredetihez méltó verziót készíteni. Négy évvel ezelőtt a Fekete Vonat „Hol van az a lány” legendás kiadványánál éreztem először, hogy ha sikert szeretnék elérni, be kell vállalnom ezt a rizikót. És milyen jól döntöttem, hiszen 2021-ben a MAHASZ TOP10 legjátszottabb előadójaként tüntetett fel, amihez a későbbi, Berkes Olivérrel közös Balázs Fecó-átdolgozás sikere, az „Évszakok” is hozzájárult.” – osztja meg Béres Atka, aki legutóbb az Ámokfutók A hold dala új kollab-verziójában közreműködve tarolta le a rádiókat és ért el YouTube-sikereket.

A zenedoktor ezúttal is bevállalós volt és egy igazi örökzöldhöz, Zalatnay Sarolta Várlak még (Hosszú, Forró nyár) című szerzeményéhez nyúlt. Atka számára izgalmas kihívást jelentett, hogy a popcsillag zenéjéből egy kortárs klubkedvencet készítsen, hiszen Cinit tömérdek emlék fűzi az 1970-es évek egyik legsikeresebb alkotásához.

A kibontakozóban lévő indián nyárhoz pedig tökéletesen dukálnak a nosztalgikus pillanatok, így kétségtelenül az ősz egyik kedvence lesz ez az új köntösbe bújtatott időtlen klasszikus, amiben Cini karakteres, eredeti vokálja szólal meg.

Mámoros, szerelmes klippel debütál a közös, amiben Cini és Atka is főszerepben látható.


forrás: Magneoton