Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Curtis késztette Dj MYNEA legújabb tetoválását

Curtis saját kezével tetoválta a fiatal dj lányra közös daluk címét, melyet a Nemazalány oldalán híressé vált Sofi énekelt fel.


„A forgatáson valóban felvarrták a kezemre a szám címét, hogy ’Szabadon’. A klipben Curtis írja ezt rám, és annyira belelkesedett, hogy majdnem valóban elkezdte az S betűt. Viccet félretéve a forgatáson részt vett egy tetoválóművész, aki a megfelelő körülmények között elkészítette ezt a feliratot a jobb alkaromra.” – meséli MYNEA, aki azt is elárulta, hogy ez a huszonharmadik tetoválás a testén. „A tetoválás örök életre szól, ezzel is azt szerettem volna kifejezni, hogy mennyire fontos számomra ennek a dalnak az üzenete.”

„Az első tetoválásomat 2020 nyarán csináltattam. Egy háromszöggel kezdem, ami a logómban is benne van, ez a bal alkaromra került fel; a többi pedig jött folyamatosan. Ez is egyfajta függőség, de szerencsére ártalmatlan. Sokan kérdezik, és mindig őszintén elmesélem, hogy ugyan nem mindegyiknek van jelentése, de mindegyiket szeretem magamon. Mindig alaposan átgondolom, és csak olyat vállalok be, amit később se fogok megbánni.”

A fiatal lemezlovas azt is elmondta, hogy csak egyetlen egy színes tetoválása van, amely nem más, mint édesapja (DJ Sterbinszky) születési éve.


forrás: Gold Record