Ugrás a fő tartalomra

Itt a dal: Egy GN’R klasszikkal rázza fel a nyár utolsó napjait Sidd DeVille

Teltházas koncertekkel, hatalmas közönségekkel telik el az angol nemzetiségű The Guns N' Roses Experience UK formáció énekese, Sidd DeVille nyara. A májusban szóló útján is elindult előadó fáradhatatlanul járja a világot, közben pedig sorra ontja magából stílusokat átívelő, kortárs popzenéit, amelyek között találhatunk saját anyagokat, de feldolgozásokat is. Legújabb megjelenése egy GN’R klasszik, Sweet child o’mine címmel.

"Nagyon szeretem az elektropop vonalat, már néhány éve, a M.O.T.R formációval is elindultunk ebbe az irányba, amikor a Knockin' on Heaven's Door-nak adtunk egy electrock covert. Klipet is forgattunk hozzá. Nagyon szeretem ezt a dalt a mai napig, szerintem jól sikerült. Azóta a fiatalok közül rengetegen megtaláltak azzal, hogy a feldolgozásnak köszönhetően ismerték meg ezt a dalt, ebben a formában találkoztak vele először. Mostanra ez a célommá is vált, a feldolgozásokkal szeretném közelebb hozni a mai fiatalokhoz, gyerekekhez ezeket a remek klasszikusokat." - kezdte Sidd a BSIDE-nak. "A Sweet child o’mine ötlete pedig egy Kovács Axel barátom által megismert dj által jutott el hozzám. Kaptam egy verziót az újragondolásból, az volt a feladatom, hogy felénekeljem. Én azonban szerettem volna telepakolni gitárokkal, végül kompromisszumos megoldásként eljutottunk a mostani végső verzióhoz. Szerintem a legjobbat hoztuk ki belőle, nagyon tudom szeretni." - tette hozzá Sidd, aki napjainkban egy új saját dalt énekel fel, hamarosan ezzel is találkozhat a közönség.

Az előadó továbbá nemrégiben egy kisebb vloggal is jelentkezett az egyik közösségi platformon, amelyben beavatja a nézőket abba, hogy milyen is az élet egy angol zenekarral.



szerző: nikiahatos