Ugrás a fő tartalomra

Balázs Andrea: "A TikTok a melegágya a tinédzserkori bántalmazásnak”

Közéleti Éttermiség címmel indított YouTube műsort Czutor Zoltán és Rauf Sven Tamás, amelyben a házigazdák szenvedélyes beszélgetést folytatnak az aktuális közéleti, kulturális, vagy akár személyes témákról. Vendégeik a magyar közélet, művészet, sport kiemelt, színes, érdekes, vagy éppen megosztó alakjai, akivel egy kitűnő étteremben találkozva fogyasztják el az adott szereplő kedvenc ételét.

A Közéleti Éttermiség egyik legutóbbi vendégét szinte mindenki Kasszás Erzsiként ismeri. A Karinthy Színház művésze 20 éve aktív színésznő, morális érzékenységének sokszor ad hangot, az internetes zaklatásokkal szemben pedig szellemesen, sokaknak példát mutatva lép fel. Balázs Andrea fantasztikus stílusával, egyéniségével a sorozat eddigi legpozitívabb vendége.

„Visszahozod az ember életkedvét, borzalmas időszakon vagyunk túl.” – kezdte Zoli Andinak a műsor egy pontján. „Olyan életerő van benned, ami esküszöm, hogy felhúz.” – tette még hozzá. Így derült ki, hogy Andi élete kezdeti szakaszában meghalt egy percre, aztán olyannyira erőre kapott, hogy abból másoknak is jut a mai napig.

A két házigazda beszélget vele gasztronómiáról, nyilvánosságról, a kereskedelmi médiáról, rajongásról, érzéketlenségről és az internetes kommentek kíméletlenségéről is.