Ugrás a fő tartalomra

KLIPPREMIER: Nem megy oda a Teddy Queen zenekar

Közel egy év csend után új dallal jelentkezik a Teddy Queen zenekar. Az Oda nem megyek című daluk a megszokott punk/alter hangzástól kissé elrugaszkodva egy balladisztikusabb szerzeményre sikeredett. 


"A dal arról szól, amikor képessé válunk kilépni egy számunkra kedvezőtlen állapotból. Lehet ez egy számunkra mérgező párkapcsolat, vagy barátság megszakítása, de akár a mai virtuális világgal való kapcsolat szakítás vagy a most körülvevő számtalan globális problémától való elbúcsúzást is jelentheti. A dalt én hoztam a próbaterembe, nagyjából kész szöveggel és dallammal. Szinte azonnal megszületett a végleges verzió, az oda nem megyek megírta saját magát általunk." - kezdte Fodor László, a zenekar frontembere.

„Mindamellett, hogy a főhős (akit Laci játszik) is átalakul a klipben, közben egy teljesen új környezetbe kerül. Érdekesség, hogy a dal klipjét a Kelemen Havasokban forgattuk a Tihu csúcson, ami egy közel 1800 méter magas csúcs. Az, hogy Laci tériszonyos nagyjából a csúcs előtti 500 méteren derült ki, így voltaképpen a klip kedvéért muszáj volt legyőzze ezt a félelmét.” - mondta a klipről Csóka Lóránd (vokál, basszusgitár).



forrás: Dobó Réka