Ugrás a fő tartalomra

Itt a dal: Megérkezett Hársházi Szabi bemutatkozó albumának előfutára

Első lemezét készíti a Zenebutik TV csatorna zenés reality műsorából megismert zenész. Hársházi Szabi bemutatkozó albumának megjelenése az idei év második felére várható; a naptári tavasz beköszöntével azonban megérkezett a legnagyobb videómegosztó portálra, egy lyric videó kíséretében , a Kattan a zár című reggaeton stílusú újdonság, ami az album előfutárának is mondható.

Az élet dalos oldala című zenés reality műsorban dalszerző-producerként bemutatott zenészt mostanra már előadóként is jegyzi a szakma és a közönség; ugyanis 2020 őszén gondolt egy merészet, és maga is kilépett a rivaldafénybe. Azóta folyamatosan készíti saját dalait (amelyek hangzásvilágukban főként a '80-as, '90-es éveket idézik meg) és jelen van azokkal különböző zenés TV-műsorokban és rádiókban is mint előadó.

"A lemez címének az "Antré" nevet adom. Úgy gondolom, hogy ebben bent van minden. Hisz ezek a dalok a belépőim előadóként a hazai könnyűzene világába. Jobb címet nem is tudnék neki adni, hisz a már single-ként megjelent televíziókban és rádiókban is hallható dalaim lesznek rajt, illetve pár teljesen új szerzemény is helyet kap a korongon." - árulta el Hársházi Szabi a készülő lemezről. "Amikor belevágtam úgymond az előadói karrierembe, akkor evidens volt, hogy azokkal a szerző kollégákkal fogom megalkotni a saját előadásomban elhangzó dalokat, akikkel közösen már más eladóknak sok-sok máig játszott - sikeresnek mondható - dalt sikerült megalkotnunk. A 10 dalos albumból 6 dalnak a dalszövegét Kotsy Krisztina, 3 dalnak Lombos Márton, 1 dalnak pedig Jakab Andrea jegyzi."

Hársházi Szabi Antré albuma előfutárának mondható Kattan a zár című fülbemászó szerzemény hivatalosan 2022.március 8-tól érhető el az ismert digitális zenei platformokon, de a dalhoz készült lyric videó már mostantól megtalálható YouTube-on.