Ugrás a fő tartalomra

Red Bull Pilvaker 2022: Két előadással zárul le egy korszak

Ahogy az várható volt, óriási az érdeklődés Red Bull Pilvaker jubileumi, utolsó előadására. Ma délelőtt elindult az elsőbbségi jegyárusítás, már az első órákban a jegyek több mint fele elfogyott.

A 2020-es, a Covid-helyzet miatt elmaradt Red Bull Pilvaker jegytulajdonosai elsőbbséggel kaptak lehetőséget jegyet váltani az idei eseményre, ahol a Pilvaker-csapat jelenlegi formájában most utoljára látható a színpadon. Mivel a március 15-i, 20 óra 30 perckor kezdődő előadásra alig maradt elérhető jegy, a szervezők úgy döntöttek, hogy február 9-től nem csak a maradék jegyekből válogathat a nagyközönség, hanem meghirdetnek egy második, délutáni előadást is. A szervezők ezzel szeretnék biztosítani minél több ember számára, hogy élőben, a Papp László Budapest Sportarénában élvezhessék a jubileumi, utolsó Pilvaker előadásokat.

A 2022-es Red Bull Pilvaker március 15-i, délutáni és esti előadásaira jegyek február 9-én délelőtt 10 órától vásárolhatók a Funcode oldalán. Az elővételes kódok a március 15-i, esti előadásra február 8. éjfélig érvényesek. 

A Red Bull Pilvaker 2012-ben született azzal a szándékkal, hogy a maga eszközeivel tisztelegjen a hősök előtt és közelebb hozza a mai szóforradalmárokat a ’48-as költőkhöz. Az előadói és alkotócsapat azóta igazi családdá vált, a rendezvény pedig tíz év alatt olyan ikonikus eseménnyé nőtte ki magát, amely rekordgyorsasággal tölti meg a Papp László Budapest Sportarénát. Március 15-én ismét A Szavak Forradalmáé lesz a főszerep, egy minden eddiginél hatalmasabb, jubileumi műsorral készül a Pilvaker-csapat, akik ebben a formában most utoljára láthatók együtt a színpadon. 

Az előadáson természetesen színpadra lép a csapat oszlopos tagja, Kautzky Armand színművész is, de érkezik Papp Szabi, Járai Márk, Sub Bass Monster, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Fluor Tomi, Diaz, Szakács Gergő, Fura Csé, Dipa, Deego, Bom, Eckü, Szivák Zsolt, Meszi, Singh Viki, Delov Jávor és a Random Trip zenészei, valamint Trokán Nóra, Pálmai Anna és Bánki Beni is.