Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: Sztriptíz bárban forgatott klipet Solére, Másért című dalához

Januárban jelent meg az elektronikus space-pop stílusában mozgó Solére (Szigeti Zsófi) első kislemeze, amely azóta is nagyon pörög a streaming felületeken, és az Akváriumban tartott lemezbemutató is mérföldkőnek bizonyult a dalszerző-énekesnő karrierjében. Most pedig megérkezett az új klip az EP címadó dalához, ami a ki hagy el kit – miért, és hogyan fájdalmas témakört fejtegeti, természetesen női oldaláról.


Joggal merül fel a kérdés, hogy kerül egy ilyen témájú dal kapcsán Solére egy sztriptízbár erotikával átitatott közegébe. Erre ő maga válaszol:

„Azért választottuk ezt a helyszínt, és ezt a hangulatot, mert szerettük volna kicsit megcsavarni az elhagyás történetét. A sztereotípiák szerint egy éjszakai klub az a hely, ahová a férfiak megcsalni járnak azt, akivel együtt vannak. Minden olyan dologgal ruháztak fel, és jelenik meg a klipben, amely egy kapcsolatban élő nő számára ijesztő lehet: sztriptízbár, rúdtánc, szexi ruhák, tűsarkú. A Másért című dalban minket nőket árulnak el, és hagynak el, de itt mégis én és a lányok táncolunk a rúdon, mi vagyunk tűsarkúban, és mi vagyunk szexi ruhákban! Így tulajdonképpen ez egy vizuális ellentmondás magával a zenével.”

A videoklipet a Smúz Production készítette, Sivák Zsófi rendező így nyilatkozott róla: „A szám mondanivalóját figyelembe véve elsőre furcsának tűnhet a helyszínválasztás, azonban többek közt pont erre az ellentétre szerettünk volna építeni. Egy intim, fülledt világot jelenítettünk meg, melynek középpontjában a nőiség áll.”

A Másért című dalra, és Zsófira most újabb kihívás vár ugyanis bekerült A Dal című műsorba, ahol egy teljesen új közegben próbálhatja ki magát mielőtt elindulnak a tavaszi a koncertek. Aki kíváncsi, hogy milyen vizuális attrakcióra képes Solére a tévében, és szurkolna neki, az február 12-én szombaton este 19.35-től a Dunán láthatja őt.


forrás: Dobó Réka